Våra författare och föreläsare

Många av förlagets författare är utbildare och föreläsare. Klicka på författarnas namn för att läsa mer om dem, vilka böcker de har skrivit och vad de kan hjälpa dig med.

Henrik Heslyk, författare, psykolog och ledningsrådgivare

Henrik Heslyk

Henrik Heslyk är psykologen som arbetar som ledningsrådgivare, både i Sverige och internationellt. Många av hans råd för att utveckla och implementera strategier inom hr-området finns i boken Människor till låns.

Gunilla Ek, författare

Gunilla Ek

Med 30 års erfarenhet av personalfrågor vet Gunilla vad hon pratar om. Under sina föreläsningar och i boken Utvecklingssamtal delar hon med sig av tipsen kring vad som funkar.

Ulrika Borén, författare och föreläsare

Ulrika Borén

Ulrika Borén är författare till boken Pausa. Hon är även en flitigt anlitad föreläsare och kursledare inom mindfulness och yoga. Ulrika är utbildad inom motiverande samtal och kognitiv beteendeterapi.

Frida Södermark, författare

Frida Södermark

Frida är en av världens bästa ultralöpare. Hon har skrivit böckerna Orka! Träning och äventyr i vardagen och Våga! En väldigt annorlunda reseguide.

Kristina Swenningsson och Ewa Svensson, författare och innovationskonsulter

Kristina och Ewa

Kristina Swenningsson och Ewa Svensson driver företaget Crearum där de fokuserar på att öka kreativiteten och innovationsförmågan i företag. Tillsammans har de skrivit boken Kreativ på jobbet – Roligare och smartare möten.

Magnus H Johansson, författare och föreläsare

Magnus Johansson

Magnus Johansson är ett exempel på att alla kan lära sig att sälja. Han började sin bana som TV-reparatör och har nu tränat och utbildat tusentals säljare. Magnus har skrivit boken Försäljning – enklare än du tror.

Andreas Odhage, författare

Andreas Odhage

Andreas föreläser och coachar individer och organisationer i coachande ledarskap och förändringsledning. Han har skrivit boken Bli ditt bästa jag.

Joakim Hedström, författare och varumärkesstrateg

Joakim Hedström

Joakim arbetar som varumärkesstrateg och författare. Han har bland annat skrivit böckerna Skriv så någon bryr sig, Lyckas som kreativ företagare, Framgångsrik försäljning, Hackathon och Varumärkesboken.

Malin Boström, författare

Malin Boström

Malin är organisationskonsult, mental tränare och internationellt certifierad coach. Hon är även författare till boken Nå dina mål – 10 enkla steg till framgång.