Våra författare och föreläsare

Många av förlagets författare är utbildare och föreläsare. Klicka på författarnas bilder eller Läs mer-knapparna för att läsa mer om dem, deras föreläsningar, vilka böcker de har skrivit och vad de kan hjälpa dig med.

Maja Larsson, författare och föreläsare

Maja Larsson

Maja Larsson arbetar som illustratör och mötesritare. Hon är även föreläsare och håller workshops där hon lär alla från chefer till nysvenskar att rita. Hon har skrivit boken Alla kan rita symboler.

Andreas Odhage, författare på Eget Förlag

Andreas Odhage

Andreas föreläser och coachar individer och organisationer i coachande ledarskap och förändringsledning. Han har skrivit boken Bli ditt bästa jag.

Kristina Swenningsson och Ewa Svensson på Crearum, författare och innovationskonsulter

Kristina och Ewa

Öka kvaliteten i dina möten med den enkla metodik som Kristina Swenningsson och Ewa Svensson lär ut i sin bok Kreativ på jobbet – Roligare och smartare möten. De är experter på att öka kreativiteten och innovationsförmågan i olika organisationer.

Magnus H Johansson, författare

Magnus Johansson

Magnus Johansson är ett exempel på att alla kan lära sig att sälja. Han började sin bana som TV-reparatör och har nu tränat och utbildat tusentals säljare. Magnus har skrivit boken Försäljning – enklare än du tror.

Henrik Heslyk, ledningsrådgivare och psykolog

Henrik Heslyk

Henrik Heslyk är psykologen som arbetar som ledningsrådgivare, både i Sverige och internationellt. Många av hans råd för att utveckla och implementera strategier inom hr och talent managemeng finns i boken Människor till låns.

Ulrika Borén, författare och föreläsare

Ulrika Borén

Ulrika Borén är författare till boken Pausa. Hon är även en flitigt anlitad föreläsare och kursledare inom mindfulness och yoga. Ulrika är utbildad inom motiverande samtal och kognitiv beteendeterapi.

Gunilla Ek

Med 30 års erfarenhet av personalfrågor vet Gunilla vad hon pratar om. Under sina föreläsningar och i boken Utvecklingssamtal delar hon med sig av tipsen kring vad som funkar.

Joakim Hedström, varumärkeskonsult och författare

Joakim Hedström

Joakim arbetar som varumärkesstrateg och författare. Han har bland annat skrivit böckerna Skriv så någon bryr sig, Lyckas som kreativ företagare, Framgångsrik försäljning, Hackathon och Fråga farmor – varumärkesarbete i vardagen.

Frida Södermark, författare

Frida Södermark

Frida är en av världens bästa ultralöpare. Hon föreläser om träning och om hur du kan ha nytta av idrottens verktyg för att nå dina mål på olika plan. Frida har skrivit böckerna Orka! Träning och äventyr i vardagen och Våga! En väldigt annorlunda reseguide.

Karolina Lindhe

Karolina Lindhe

Karolina Lindhe är författare till boken Extra allt – en handbok för duktiga flickor. Karolina föreläser om hur du hittar dina innersta drivkrafter med utgångspunkt i den prestationsdrivna och duktiga flickan.

Malin Boström, författare

Malin Boström

Malin är organisationskonsult, mental tränare och internationellt certifierad coach. Hon är även författare till boken Nå dina mål – 10 enkla steg till framgång.