Andreas Odhage

Andreas föreläser och coachar individer och organisationer i coachande ledarskap och förändringsledning. Han har lång erfarenhet av förändringsledning och har även byggt, implementerat och certifierat ett miljö- och kvalitetsledningssystem åt en statlig myndighet. Genom sina många omorganisationsprojekt och sin coachutbildning har han lärt sig kraften i att lyssna. Både till sig själv och till andra.

Föreläser: i hela landet
Hemort: Linköping

Föreläser om

Bli ditt bästa jag
Vad krävs för att kunna leda sig själv och andra till att uppnå sina drömmar? Vad krävs för att kunna fungera med andra och nå mål tillsammans? Vad krävs för att motivera oss och andra? Den här föreläsningen ger dig praktiska tips om de grundläggande självklarheterna som är så svåra att genomföra. Upplev kraften i att våga lyssna till sig själv och andra!

3 nycklar till innovation
En föreläsning om varför en gemensam vision, ett styrande ramverk, tillit och individuell frihet är så viktigt för en innovativ miljö.

Värderingar väger tungt
Värderingar ligger till grunden för våra attityder och beteenden. Därför är det viktigt att ha koll på dessa när du bygger ett vinnande lag! Kompetens går att bygga men personers attityd ändrar man inte i en handvändning!

Att nå sina drömmar
En inspirationsföreläsning om att våga nå sina drömmar och vad som krävs för att nå dem. Vägen är inte alltid spikrak och i bland gör den ont. Hur hittar man då motivationen att fortsätta?

Sagt om föreläsaren

”Andreas är tydlig, rolig och engagerar som föreläsare. Han inspirerar, får publiken att verkligen lyssna och ger alla något att ta med sig hem.”

”Andreas är väldigt kunnig och påläst. Han utstrålar en lugn trygghet med humor och en gnutta självironi. Allt kommer naturligt utifrån hans egna upplevelser och erfarenheter. Att lyssna till honom är både lärorikt och roligt.”

”Andreas är en mycket bra föreläsare som är starkt engagerad och visar det i hela sitt kroppsspråk. Det är entusiasmerande och tänkvärt att lyssna till honom.”