Andreas Odhage

Andreas Odhage började sin yrkesbana som sjökapten och seglade ett par varv runt jorden innan han upptäckte att horisonten ser likadan ut runt hela vårt klot. Sedan han flöt i land i mitten av 2000-talet har han arbetat med kvalitets- och miljöledning, förändringsledning och projektledning.

Sedan 2015 är Andreas föreläsare, utbildare och rådgivare inom affärsutveckling, ledarskap och framgångscoaching. Han arbetar även som revisionsledare med affärsfokus och bedriver korståg mot papperstigrar och byråkrati.

Föreläser om

Framgångsrikt företagande – från insidan och ut

Andreas har hanterat många företagare och ledningsgrupper i sitt arbete. Allt från globala koncerner och offentliga verksamheter till den lilla privata firman med ett fåtal anställda. Vissa av dessa verksamheter har gått bättre än andra. Ett fåtal av dem har till och med varit vida mer framgångsrika än övriga. Framgångsrika i att nå sina mål, i sitt ledarskap, i nöjda medarbetare, i nöjda kunder och med goda affärer. Framför allt har det synts på sista raden. Här delar Andreas med sig om vad som skapar framgång – på riktigt.

Bli ditt bästa jag

Vad krävs för att kunna leda sig själv och andra till att uppnå sina drömmar? Vad krävs för att kunna fungera med andra och nå mål tillsammans? Vad krävs för att motivera oss och andra? Den här föreläsningen ger dig praktiska tips om de grundläggande självklarheterna som är så svåra att genomföra. Upplev kraften i att våga lyssna till sig själv och andra!

Bli en feedback-mästare!

Få svart bälte i att ge och ta feedback. Genom åren har Andreas blivit en mästare i feedback. En nyckel till att bli sitt bästa jag. I den här föreläsningen delar han med sig av sina misstag och framgångsrecept för att bli en feedback-mästare.

Hållbarhet – så mycket mer än bara miljö

Hållbarhet är fullt av möjligheter. Ingen kan göra allt, men vi kan alla bidra med något. Inspireras till ett hav av möjligheter att hitta balansen mellan miljöhänsyn, samhällsnytta och goda affärer.

Sagt om föreläsaren

"Andreas var lysande, jag är jättenöjd!"
– Jan Malmberg, chef BI Norrköping, Sveriges Byggindustrier

"Andreas Odhage är lätt att samarbeta med och var bra på att lyssna in de behov och förväntningar som just vår målgrupp var intresserad av. Hans föreläsning fick också goda omdömen av våra deltagare på KvalitetsMagasinet Live!"
– Anna Nyström, chefredaktör KvalitetsMagasinet

"Andreas är tydlig, rolig och engagerar som föreläsare. Han inspirerar, får publiken att verkligen lyssna och ger alla något att ta med sig hem."
– Petra Gannholm, vd Caïssa Lifestyle

"Andreas är väldigt kunnig och påläst. Han utstrålar en lugn trygghet med humor och en gnutta självironi. Allt kommer naturligt utifrån hans egna upplevelser och erfarenheter. Att lyssna till honom är både lärorikt och roligt."
– Eva-Britt Petersson, utbildare Snilleblixtarna i Sverige