Frida Södermark

Frida föreläser om hur vi kan få in mer träning, äventyr och livsglädje i våra liv. Frida är en av världens bästa ultralöpare (en sådan som springer 10-milalopp) och för det mesta ute på äventyr runt om i världen. Bland meriterna finns bland annat SM-guld 100 km, VM-silver i lag 100 km och EM-guld i lag 100 km. Hon är en flitigt anlitad föreläsare som inspirerar åhörarna att själva uppnå sina mål och börja leva drömmen oavsett vad den handlar om.

Frida är författare till ORKA! Träning och äventyr i vardagen, en bok fylld av tips och inspiration, både för otränade och vana motionärer. Hon har även skrivit Våga! En väldigt annorlunda reseguide.

Böckerna kan bakas in i föreläsningspriset så att alla deltagare får med sig ett värdefullt verktyg från föreläsningen. De kan också köpas i samband med föreläsningen.

Föreläser om

Motivation

Frida kommer att ta med er på den resa hon själv gjort. Det är aldrig för sent att förändra sitt liv – sina vanor – och hitta det du verkligen vill satsa på. Låt dig inspireras till att se möjligheterna och våga förändra din vardag. De framgångsfaktorer som bland annat tagit Frida till VM kan alla ha nytta av då man vill uppnå sina mål – både på jobbet och privat – och med en positiv inställning kan alla uträtta stordåd.

Träning

Lär dig hur du hittar tiden och motivationen till träning och hur rätt inställning enkelt gör detta till en del av din vardag. Frida inspirerar dig till att komma igång och vad du kan uppleva på vägen.

Äventyr

Föreläsningen fokuserar här på de fantastiska möten och upplevelser som Frida varit med om under sina resor världen över. Med löparskor och ett öppet sinne kan du hamna på många spännande platser. Få inspiration till ditt eget äventyr under en ovanlig föreläsning med fina bilder och många skratt.

Sagt om föreläsaren

"Vi som företag försöker hålla våra medarbetare motiverade både på fritiden och på jobbet. Detta gör vi genom olika aktiviteter där Fridas inspirerande föreläsning har varit en av dem. Den handlade om att motivera och inspirera sig själv vilket ger positiva effekter både på jobbet och privat. Tips om hur man kan tänka på olika plan i livet när det blir tufft och hur man får in träning i vardagen var väldigt uppskattat bland våra medarbetare och har gett märkbart resultat. Nu har många kommit igång med värdefull träning. Från den dagen får alla nyanställda hos oss Fridas bok ORKA! och nu även VÅGA! som en del i introduktionen. Frida är fortfarande den föreläsare som gjort störst intryck och påverkat oss mest. Hennes budskap är enkelt, engagerande och roligt!"
– Mats Thor, FF-Fastighetsservice AB

"Vi på Ericsson jobbar väldigt mycket med motivation och drivkraft hos våra medarbetare och där hjälpte Frida till med sin föreläsning och sitt engagemang."

"Inspirerande och motiverande, både att ta till i privatlivet men även i arbetslivet. Det går att förändra stora saker men att man kanske börjar i liten skala."

"Energigivande!! Roligt att höra om Fridas resa. Som småbarnsförälder så var det tipsen att hitta tiden och tillfällen att träna värdefulla, man fastnar lätt i att inte ha tid."

Bland kunderna finns

Atea, Swedbank, SMHI, Alltransport, Castellum och HSB.