Karolina Lindhe

Karolina Lindhe. Hon har alltid varit en tävlingsmänniska. Till och med när hon höll på att bränna ut sig vägrade hon att acceptera en sjukskrivning. Hon har hela sitt liv haft den duktiga flickan som följeslagare, även om hon långsamt lär sig att hålla henne i schack.

Idag är Karolina föreläsare och workshopledare inom självledarskap. Hon har skrivit boken Extra allt – en handbok för duktiga flickor. Genom att bli medveten och få kunskap om beteenden och krav som du har i dag kan du välja att göra en förändring och bestämma dig för hur du vill leva framöver.

Föreläser om

Extra allt

På ett inspirerande sätt föreläser Karolina om sina egna erfarenheter och upplevelser som duktig flicka. Hon skapar förståelse kring vilka osunda krav, mönster och beteenden vi kan sitta fast i och inspirerar och uppmuntrar deltagarna att ta reda på hur de vill leva. Vad är viktigt för mig? Hur vill jag leva? Hur hittar jag min egna inre kompass som hjälper till att hålla kursen. Med den inre kompassen menar Karolina vilka gränser, värderingar, valda sanningar och vad vi tror på.

Sagt om föreläsaren

"Vårt kompisgäng har redan fått en bättre och tydligare kommunikation efter Karolinas föreläsning. Det känns plötsligt lättare och helt okej att säga tack men nej tack, utan att förklara varför. Jag tog direkt dagen efter ett beslut som legat och grott i några år. Jag stänger en dörr och är spänd på vilka dörrar som kommer att öppnas."
– Petra

"Varm och trygg föreläsare som delar klokheter på ett lättsamt sätt och med hög igenkänningsfaktor. Positiva ord om att tänka nytt utan att för den skull dela floskler. Karolina sprider en framtidstro om att jag i det lilla kan påverka vårt samhällsklimat."
– Lena