Malin Boström

Malin är organisationskonsult, mental tränare och internationellt certifierad coach. Hon har i många år arbetat med att hjälpa individer, grupper och hela företag att sätta upp mål – och att nå dem på ett sätt som skapar positiva, stolta organisationer och hållbara resultat. Hon arbetar också som utbildare inom samtalsmetodik, coaching, ledarskap, kommunikation, presentationsteknik och stresshantering.

Malin är författare till Nå dina mål – 10 enkla steg till framgång, en inspirations- och arbetsbok fylld av tips och övningar som hjälper dig att nå dina drömmar. Boken är lika användbar för privatpersoner som chefer och medarbetare. Boken kan bakas in i föreläsningspriset så att alla deltagare får med sig ett värdefullt verktyg från föreläsningen. Den kan också köpas i samband med föreläsningen.

Föreläser om

Nå dina mål – om målarbete
Hitta rätt istället för att leta fel – om styrkebaserad utveckling
Framgång börjar i tanken – om mental träning

Sagt om föreläsaren

"Tänkvärt, informativt och underhållande. Jag tar med mig många konkreta tips och nya tankesätt som jag kommer att ha stor användning av både i och utanför arbetet."
– Peter

"Inspirerande, roligt och proffsigt. Det gav mig en riktig tankeställare och jag kommer varmt att rekommendera den här föreläsningen till andra. Det här skulle alla behöva höra!"
– Maria

"Tack Malin för ett otroligt bra föredrag, våra medarbetare var mycket nöjda, liksom vi!"
– Catharina

Bland kunderna finns

Kunskapsdagarna, Polisen, Rättsmedicinalverket (RMV), Motala Kommun och Inspektionen för Arbetslöshetsförsäkring (IAF).

 

Malin Boström
0706–00 27 48
info@malinbostrom.se
LinkedIn
malinbostrom.se