Utbildning varje dag på jobbet med kunskap på nolltid-böcker

Utbildning varje dag eller en dag om året?

Köp 40 böcker i ett smidigt bokpaket och låt kollegorna lära sig ny kunskap – hemma och på jobbet. Våra handböcker är skrivna av föreläsare och utbildare, är fyllda av övningar och reflektionsfrågor och tar 1–2 timmar att läsa.

Varför det lilla formatet? För att du ska bli lockad att öppna och läsa dem – istället för att stapla dem på nattduksbordet.

Välj och vraka

Plocka ihop de 40 böcker du gillar bäst, välj ett färdigt paket eller be oss att hjälpa dig plocka ihop passande böcker. Oavsett vilket så får du med ett praktiskt bokställ att ha böckerna i.

Så använder du böckerna

När du köper ett bokpaket får du även med ett litet häfte. Det förklarar hur du kan använda böckerna för att få mest effekt – på egen hand eller tillsammans med författaren. 

40 heldagsutbildningar

Ett bokpaket kostar 3 499 kronor, vilket är mindre än vad en heldagsutbildning för en person kostar. I priset ingår frakt till en adress i Sverige. Moms 6 procent tillkommer.

Vi älskar att sprida kunskap på nolltid på jobbet

Avsluta utbildningen med en bok

När du utbildar projektledare på företaget, ge dem Kreativ på jobbet. Till hr-gänget ger du Människor till låns. Använd böckerna i vardagen, och gör det enkelt att lära sig nya saker.

Ge nyanställda en present

Vissa företag gör mycket, andra ingenting alls. Hur tar du emot nyanställda? Ge dem en bok. Kanske passar Bli ditt bästa jag? Det är en jordnära och konkret bok om självledarskap.

Krumelur-symbolen (bokstaven E) som hänger samman med bokförlaget Eget Förlag

Böcker för att må bra,
5 olika titlar

Böcker för chefen,
5 olika titlar

Böcker för teamet,
4 olika titlar

Böcker för kommunikation,
5 olika titlar

Vet du inte vad du ska välja?

Om du har frågor eller vill ha hjälp med beställningen, ring oss. Du når Helene på 0708–12 91 81 och Joakim på 0708–12 91 21.

Beställ våra bokpaket


    Denna sida är skyddad av recaptcha och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller.