Ett bokpaket till jobbet – fyllt av snabblästa handböcker och kunskap

Mer kunskap på nolltid på jobbet

3 499 kr

Rekommenderat ordinariepris ca 5 500 kr för 40 valfria titlar. Moms 6 procent tillkommer.

Så här använder du bokpaketet på jobbet för att få ut det mesta av kunskapen

Köp 40 snabblästa böcker

Nu kan du ge medarbetarna inspiration och enklare utbildningar direkt på jobbet. Skapa ditt eget arbetsbibliotek i miniatyr och låt kollegorna låna hem böckerna de behöver.

Bokpaketen säljs till organisationer som löpande vill ta hand om och kunskapsutveckla sin personal. De blir enkla och tydliga verktyg för att utvecklas personligen och som ledare. Vi har sålt dem till mindre företag, kommuner och koncerner.

Välj och vraka

Plocka ihop de 40 böcker du gillar bäst, eller be oss välja ut de böcker vi tror passar din organisation bäst. Du får även med ett praktiskt bokställ att ha böckerna i.

Kunskapstips

Eftersom vi älskar när människor lär sig nya saker har vi gått igenom vad forskningen säger är det bästa sättet för att ta till sig ny kunskap. Vi skickar med de tipsen när du köper ett bokpaket.

Ett litet häfte

När du köper ett bokpaket får du även med ett litet häfte. Det förklarar hur du kan använda böckerna för att få mest effekt – på egen hand eller tillsammans med författaren. 

Böcker till kaffet

Ställ böckerna på receptionsdisken eller i fikarummet. Låt kollegorna plocka böckerna de är intresserade av och låt kunskapen bli en snackis.

Beställ direkt av oss

Helene Engström

helene.engstrom@egetforlag.se
0708-12 91 81

Joakim Hedström

joakim@egetforlag.se
0708-12 91 21

Hand med liten ledarskapsbok