Företagsledaren som ogillade kunskap

Alla gillar inte när saker förändras

Vi tänker så här: Om du är okej med att kollegorna lär sig saker – oavsett om det sker på jobbet eller när de är lediga – kan du köpa 40 böcker i ett smidigt bokpaket.

Ställ böckerna på receptionsdisken eller i fikarummet och låt kollegorna plocka det de är intresserade av.

Bokpaketen säljs till företag, kommuner och andra organisationer som löpande vill ta hand om och kunskapsutveckla sin personal.

Välj och vraka

Plocka ihop de 40 böcker du gillar bäst, eller be oss välja ut de böcker vi tror passar din organisation bäst. Du får alltid med ett praktiskt bokställ att ha böckerna i.

Så använder du böckerna

När du köper ett bokpaket får du även med ett litet häfte. Det förklarar hur du kan använda böckerna för att få mest effekt – på egen hand eller tillsammans med författaren. 

40 heldagsutbildningar

Ett bokpaket kostar 3 499 kronor, vilket är mindre än vad en heldagsutbildning för en person kostar. I priset ingår frakt till en adress i Sverige. Moms 6 procent tillkommer.

Vi säger: gärna mer kunskap på nolltid på jobbet

Avsluta utbildningen med en bok

När du utbildar projektledare på företaget, ge dem Kreativ på jobbet så de håller smartare möten. Till hr-gänget ger du Människor till låns. Använd böckerna i vardagen, och gör det enkelt att lära sig nya saker.

Ge nyanställda en present

Vissa företag gör mycket, andra ingenting alls. Hur tar du emot nyanställda? Ge dem en bok. Kanske passar Bli ditt bästa jag? Det är en förvånansvärt jordnära och konkret bok om självledarskap.

Beställ direkt av oss

Såklart hittar du alla våra böcker hos Adlibris, Bokus och andra bokhandlare. Men det bästa priset får du alltid när du köper direkt av oss.

Helene Engström

helene.engstrom@egetforlag.se
0708-12 91 81

Joakim Hedström

joakim@egetforlag.se
0708-12 91 21

Bokförlaget Eget Förlag i Norrköping