Filosofi för livskrisare

Framsidan av boken Filosofi för livskrisare, skriven av Maria Lindquist

Det här är en bok om att vara vilsen och känna att saker skaver. Att inte veta vem du är eller vad du vill.

Det är också en bok om att vara nyfiken på dig själv och utforska hur du lever. Att våga stanna kvar i känslorna och det jobbiga, för att kunna hitta riktningen du egentligen vill ha. En filosofisk och praktisk guide för att förstå livet och kunna göra bättre val.

Med den här boken vill författaren dela med sig av sina kunskaper om det existentiella perspektivet. Det handlar om vad det innebär att vara människa. Att existera. Hur du lever varje dag, hur du använder dig av dina erfarenheter och hur du vill att ditt liv ska vara. Men också vad som kan hända med oss när vi är med om situationer som skakar om oss ordentligt, till och med när vi hamnar i en livskris.

Maria Lindquist är existentiell vägledare. Hon leder samtal i de stora livsfrågorna och hjälper människor i situationer som kan vara svåra att hantera på egen hand.

Format: Trådbunden pocketbok i A6-format
ISBN: 9789189774025
Antal sidor: 96
Språk: Svenska

Smakprov

Läs ett smakprov (pdf)

Recensioner

”Boken får en att känna hopp och mod.”
– Lena Landin

Pressmaterial

Filosofi för livskrisare (jpg)

”Jag har ingen tidigare erfarenhet av existentiella samtal, men boken fångade verkligen min nyfikenhet!”
Anna Wallin

Maria Lindquist

Maria Lindquist är auktoriserad existentiell vägledare. Hon leder samtal i de stora livsfrågorna och hjälper människor i situationer som kan vara svåra att hantera på egen hand.

Det är nyfikenheten på livet som gör att Maria älskar nya möten och återkommande samtal med andra människor. Efter att själv ha fördjupat sig i livets stora frågor vill hon verka för en värld där det existentiella perspektivet kan ta plats och berika andras liv. Även konsten, i olika format, får gärna ta plats i detta livsarbete.

Pressbild
Maria Lindquist (jpg, foto Niclas Fasth)

Kontakt
nyfiknasamtal.se

Författarnyheter

I ständig process och ovisshet

Att vara i ständig process innebär att leva med ovissheten. Att hitta sin riktning i livet och våga ta det där steget även om du inte har några garantier för att det kommer att bli bra.

Pressmeddelande: Hon använder filosofi för livskrisare

Under en period i sitt liv föraktade Maria Lindquist sig själv och var deprimerad. När det var som allra värst ville hon inte leva längre. Nu har hon skrivit en bok för livskrisare. En filosofisk bok som faktiskt vill få läsaren att stanna kvar i det jobbiga, för att på sikt kunna må bättre.

Livet består av både och

Om du tillåter dig att leva i livets polariteter och reflektera över dina både och, blir det lättare att leva fullt ut. Att finna mening och en riktning i livet.