Nätverka med hjärtat

Och gör bättre affärer

Framsidan av boken Glasklart - drick smartare, författare Anna Sjöström

Den här boken handlar först och främst om affärsnätverkande. Den är skriven för dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, är egenföretagare, chef eller ledare, och till dig som helt enkelt vill utvecklas i din yrkesroll.

Boken heter Nätverka med hjärtat eftersom bra relationer byggs mellan människor som bryr sig om varandra. Och affärer görs mellan människor – inte mellan företag.

För att nå framgång i affärs- och yrkeslivet behöver du ditt nätverk. Dina kontakter kommer att ge dig de bästa uppdragen och erfarenheterna. Ju bredare kontaktnät du har, och ju större mångfald det innehåller, desto bättre. Boken visar dig var du kan hitta olika slags nätverk och hur du nätverkar bäst. För nätverkande handlar om mycket mer än mingel.

Om författaren
Helene Engström har drivit affärsnätverk i över femton år och arrangerat otaliga frukostmöten, mingel och föreläsningar. Däremot föddes hon inte som nätverkare. Under lång tid brottades hon med blyghet och scenskräck, och hon tycker fortfarande att strålkastarljuset är jobbigt. Dessutom är hon lätt ansiktsblind. För att bli bra på att nätverka har hon tränat, utmanat sig själv, tittat på hur andra gör och hittat sina egna strategier.

Format: Trådbunden pocketbok i A6-format
ISBN: 9789186951108
Antal sidor: 72
Språk: Svenska

Smakprov

Läs ett smakprov (pdf)

Recensioner

”Läsvärt i miniformat.”
– Civilekonomen, nr 4 2014

”En måste-ha-bok för alla yrkesverksamma.”
– Bengt-Ove Jonsson, tidigare platschef Poolia

”Jag rekommenderar boken varmt till dig som vill utveckla ditt nätverkande! Jag läste den just snabbt och lätt och fick många bra tips!”
– Sara Kremsl, Keep On Developing

Pressmaterial

Nätverka med hjärtat (jpg)

”Spännande, kort och användbar handbok.”

Studiefrämjandet, Cirkeln nr 2 2014