Dagens gäst är Daniel Collin Holgersson, som har skrivit boken Det finns något mer. Han är affärsutvecklare, etisk rådgivare, pastor, fembarnspappa och föreläser ofta om mer filosofiska områden.

Idag är han här för att prata om förlåtelse. Han påstår att om skolor och arbetsplatser utbildade och pratade om vikten av förlåtelse så skulle sjukskrivningstal och skilsmässostatistik sjunka – och kanske skulle även färre människor ta sina liv. Men för att vi ska nå dit behöver vi kanske tänka annorlunda kring hur vi ser på förlåtelse.

Ljudtekniker: Erik Almqvist

Daniel Collin Holgersson

Daniel är född och uppvuxen i Argentina som missionärsbarn. Han flyttade till Sverige som 18-åring för att bli pastor. Efter femton år i den teologiska världen började han en bana utanför kyrkan som föreläsare, etisk rådgivare och affärsutvecklare. Den gemensamma nämnaren i livet har alltid varit ett genuint intresse för människor och samspelet mellan dem. Som föreläsare skiftar han mellan allvar och glädje, och att enkelt förklara djupa saker så att de berör.

Daniel arbetar idag som affärsutvecklare på Almi, etisk rådgivare på Val-Bo behandlingshem och föreläsare. Han bor utanför Norrköping tillsammans med sin fru Kristin och har fem barn. Det finns något mer är hans första bok.

Pressbilder författare
Daniel Collin Holgersson 1 (jpg, foto Crelle)
Daniel Collin Holgersson 2 (jpg, foto Crelle)

Pressbild bok
Det finns något mer (jpg)

Kontakt
danielcollinholgersson.se
LinkedIn