Det finns något mer

Framsidan av boken Det finns något mer, skriven av författaren Daniel Collin Holgersson

Positiv orättvisa, bredvidbilder och pussnödig är spännande begrepp som du möter i denna bok. Det finns något mer vill öppna din nyfikenhet och få dig att leva mer genuint med dig själv och i samspel med din omgivning.

I boken zoomar författaren in i några berättelser från sitt liv. Varje kapitel avslutas med ett antal öppna frågeställningar.

Du kan antingen läsa den på egen hand och idissla frågorna, som författaren beskriver det, eller använda boken som grund för samtal med andra.

Format: Trådbunden pocketbok i A6-format
ISBN: 9789186951801
Antal sidor: 96
Språk: Svenska

Smakprov & extramaterial

Läs ett smakprov (pdf)

Recensioner

”Det är verkligen en positiv bok som väcker tankar och som jag vill diskutera med andra människor.”
– Tim Larsson, produktchef

Pressmaterial

Det finns något mer (jpg)

”En tankeväckande bok som möjliggör ett liv där jag lever, istället för att vänta på en framtid när något ska lyckas.”

Staffan Emanuelsson, varumärkesstrateg

Daniel Collin Holgersson

Daniel är född och uppvuxen i Argentina som missionärsbarn. Han flyttade till Sverige som 18-åring för att bli pastor. Efter femton år i den teologiska världen började han en bana utanför kyrkan som föreläsare, etisk rådgivare och affärsutvecklare. Den gemensamma nämnaren i livet har alltid varit ett genuint intresse för människor och samspelet mellan dem. Som föreläsare skiftar han mellan allvar och glädje, och att enkelt förklara djupa saker så att de berör.

Daniel arbetar idag som affärsutvecklare på Almi, etisk rådgivare på Val-Bo behandlingshem och föreläsare. Han bor utanför Norrköping tillsammans med sin fru Kristin och har fem barn. Det finns något mer är hans första bok.

Pressbild
Daniel Collin Holgersson 1 (jpg, foto Crelle)
Daniel Collin Holgersson 2 (jpg, foto Crelle)

Kontakt
danielcollinholgersson.se
LinkedIn

Författarnyheter

Pressmeddelande: Pastorn som kastade offerkoftan i havet

Daniel Collin Holgersson är pastorn och affärsutvecklaren som enligt egna ord rör sig någonstans mellan företagsledare, invandrare, yxmördare och puritanska kristna. Nu har han skrivit en bok som vill få oss att öppna ögonen för att det kan finnas något mer i livet....

Perspektiv

Det var en varm sommardag. Jag var sexton år gammal och hade precis avslutat min måltid hos familjen Ortiz. Dottern i huset och jag hade börjat umgås och jag insåg snart att hennes pappa Ricardo var en intressant figur. Han var rolig, talför och slagfärdig och jag...

Ärlighet

Året var 1983. Argentina gick in i en demokrati efter en grym period av diktatur. Som ett resultat av förtrycket präglades oundvikligen ledarskapet i alla organisationer av en viss stil. Jag gick i femte klass i Escuela Modelo (Modellskolan). Tanken var inte att vi...