Dagens gäst är Ulrika Borén, som har skrivit böckerna Lysande stjärnor på en nattsvart himmel, och Pausa – en handbok om återhämtning. Hon arbetar som föreläsare, coach- och samtalsterapeut och yogalärare.

I dag pratar vi om att hitta pauserna. För visst behöver vi göra det. Hitta balansen och den där återhämtningen som alla pratar om. Samtidigt verkar det alltid vara lite för mycket för att stanna till just nu. Så hur hittar du pauserna, och vad ska du göra när du pausar?

Ljudtekniker: Erik Almqvist

Ulrika Borén

Ulrika Borén. Kvinnan som fick en hjärntumör och besvärlig epilepsi. Hon vägrade att ge sig och hittade istället verktygen för att få livet att fungera igen. I dag reser hon landet runt och hjälper andra att bli mer medvetet närvarande i nuet och ta pauser i vardagen.

Pauser för hjärnan är vad fysisk träning är för kroppen. Båda gör att du orkar mer och slipper bli sjuk av stress. Hur du tränar kroppen vet du nog. Men hur tränar du hjärnan? I boken Pausa hittar du några av Ulrikas tips.

Ulrika Borén är föreläsare och kursledare inom mindfulness och yoga. Hon är utbildad inom motiverande samtal och kognitiv beteendeterapi. Hon har skrivit böckerna Pausa och Lysande stjärnor på en nattsvart himmel.

Pressbild
Ulrika Borén (jpg, foto Crelle)

Kontakt
ulrikaboren.se
LinkedIn
Facebook
Instagram