Bli ditt bästa jag

Grunderna i självledarskap

Framsidan av boken Glasklart - drick smartare, författare Anna Sjöström

Det här är en bok om mental styrketräning – en träning som hjälper dig att bli ditt bästa jag.

Lär dig att reflektera över dig själv och hitta dina värderingar – de styr hur bra du mår. Du får också hjälp att hitta balans i livet genom att fokusera på de drömmar du vill uppnå.

Format: Trådbunden pocketbok i A6-format
ISBN: 9789186951221
Antal sidor: 80
Språk: Svenska

Smakprov

Läs ett smakprov (pdf)

Recensioner

”Många kloka ord att fundera över.”
– Norrköpings Tidningar

”Blandningen av fakta, egna exempel och övningar är ett mycket bra upplägg på boken som gör den personlig och lätt att ta till sig – och utan att behöva lägga flertalet timmar på läsning.”
– Petra Myrinder, Adecco

”Varning. Denna bok kan orsaka sunt förnuft …”
– Andreas Wennborg, Entreprenör & Matkreatör

”Andreas har kokat ner mycket kunskap med ett lätt språk och med lysande exempel från arbetslivet. Kanske blir jag mitt bästa jag i framtiden – och denna bok kommer definitivt vara en del i den resan.”
– Kalle Eldebo, Almi Företagspartner

Pressmaterial

Bli ditt bästa jag (jpg)

”Det råder inget tvivel att Andreas Odhage kan både inspirera och entusiasmera sin omgivning och dem han arbetar med.”

Linköpingsposten

Andreas Odhage

Andreas Odhage började sin yrkesbana som sjökapten och seglade ett par varv runt jorden innan han upptäckte att horisonten ser likadan ut runt hela vårt klot. Sedan han flöt i land i mitten av 2000-talet har han arbetat med kvalitets- och miljöledning, förändringsledning och projektledning.

Sedan 2015 är Andreas föreläsare, utbildare och rådgivare inom affärsutveckling, ledarskap och framgångscoaching. Han arbetar även som revisionsledare med affärsfokus och bedriver korståg mot papperstigrar och byråkrati.

Pressbild
Andreas Odhage (jpg, foto Ida Gyulai)

Digitala utbildningar
Grundkurs i miljöledning (ISO 14001)
Grundkurs i kvalitetsledning (ISO 9001)

Kontakt
Assurgo.org
Linkedin

Författarnyheter

Hur arbetar ni egentligen?

Att ha koll på företagskulturen och omvärldens förväntningar är viktigt, eftersom det styr hur ni faktiskt beter er och jobbar för att nå målen. Har du någon gång följt en kunds ärende hela vägen från beställning till leverans? För att få en rättvisande bild av...

Planering – om risker och gissningar

Allt går inte att planera. Men den som planerar lyckas oftast mycket bättre än den som inte har någon plan alls. Däremot bör du akta dig för att blanda ihop en plan med en prognos. Prognoser handlar om att gissa. Jag har inte träffat någon som hittills har gissat 100...

Pressmeddelande: Sunt förnuft istället för papperstigrar

Problemet med ISO-standard 9001 och kvalitetsledning är att orden låter torra och akademiska. Egentligen handlar standarden om hållbarhet, engagemang och framtidens ledarskap. Det är budskapet som författaren till en ny bok vill sprida. Kvalitetsledning är filosofin...