Bli ditt bästa jag

Grunderna i självledarskap

Framsidan av boken Glasklart - drick smartare, författare Anna Sjöström

Den här boken har först och främst fokus på att hjälpa dig att bli en bättre ledare över dig själv. Du måste börja med att förstå varför du gör som du gör helt enkelt.

Beteendeförändringar är tuffa och kräver mod och uthållighet. I boken får du handfasta tips och exempel för att öka din självinsikt. Den hjälper dig också att få perspektiv på din tillvaro så att du kan uppnå dina mål.

Använd boken som en källa till inspiration och självreflektion. För anteckningar i den, stryk under meningar, vik in hundöron, läs den när du söker stöd, använd den hur du vill. Framför allt hoppas jag att du tar chansen att bli ditt bästa jag.

De tips och metoder som du kommer att läsa om i den här handboken har bevisat god effekt och skapar ett långsiktigt resultat. Men som allt annat här i livet kräver det träning och ständigt underhåll. Så ta kontrollen över ditt liv och bli din egen ledare. Njut av resan!

Format: Trådbunden pocketbok i A6-format
ISBN: 9789186951221
Antal sidor: 80
Språk: Svenska

Smakprov

Läs ett smakprov (pdf)

Recensioner

”Många kloka ord att fundera över.”
– Norrköpings Tidningar

”Blandningen av fakta, egna exempel och övningar är ett mycket bra upplägg på boken som gör den personlig och lätt att ta till sig – och utan att behöva lägga flertalet timmar på läsning.”
– Petra Myrinder, Adecco

”Varning. Denna bok kan orsaka sunt förnuft …”
– Andreas Wennborg, Entreprenör & Matkreatör

”Andreas har kokat ner mycket kunskap med ett lätt språk och med lysande exempel från arbetslivet. Kanske blir jag mitt bästa jag i framtiden – och denna bok kommer definitivt vara en del i den resan.”
– Kalle Eldebo, Almi Företagspartner

”Det råder inget tvivel att Andreas Odhage kan både inspirera och entusiasmera sin omgivning och dem han arbetar med.”

Linköpingsposten

Andreas Odhage

Andreas Odhage började sin yrkesbana som sjökapten och seglade ett par varv runt jorden innan han upptäckte att horisonten ser likadan ut runt hela vårt klot. Sedan han flöt i land i mitten av 2000-talet har han arbetat med kvalitets- och miljöledning, förändringsledning och projektledning.

Sedan 2015 är Andreas föreläsare, utbildare och rådgivare inom affärsutveckling, ledarskap och framgångscoaching. Han arbetar även som revisionsledare med affärsfokus och bedriver korståg mot papperstigrar och byråkrati.

Pressbild författare
Andreas Odhage (jpg, foto Ida Gyulai)

Pressbilder böcker
Bli ditt bästa jag (jpg)
Jakten på papperstigern (jpg)
The hunt for paper tigers (jpg)

Digitala utbildningar
Grundkurs i miljöledning (ISO 14001)
Grundkurs i kvalitetsledning (ISO 9001)

Kontakt
Assurgo.org
Linkedin

Författarnyheter

Hur arbetar ni egentligen?

Att ha koll på företagskulturen och omvärldens förväntningar är viktigt, eftersom det styr hur ni faktiskt beter er och jobbar för att nå målen. Har du någon gång följt en kunds ärende hela vägen från beställning till leverans? För att få en rättvisande bild av...

Planering – om risker och gissningar

Allt går inte att planera. Men den som planerar lyckas oftast mycket bättre än den som inte har någon plan alls. Däremot bör du akta dig för att blanda ihop en plan med en prognos. Prognoser handlar om att gissa. Jag har inte träffat någon som hittills har gissat 100...