Världens bästa möten

Framsidan av boken Världens bästa möten, skriven av författaren Fredrik Bauer

Vill du ha kortare och mer effektiva möten? Tycker du att deltagarna på dina möten saknar engagemang? Vill du ha färre möten?

Många vill ha bättre möten men vet inte var de ska börja. Med den här boken vill jag hjälpa dig att skapa världens bästa möten! Du kommer lära dig grunderna till effektiva möten. Dessa grunder gäller för fysiska möten, digitala möten och hybridmöten. De gäller oavsett om det handlar om mindre interna möten, kreativa workshops eller större konferenser.

En stor del av boken ägnar jag åt fem nycklar till effektiva möten som du kan ha i bakhuvudet både inför och under dina framtida möten för att få ut mer av dem.

Min ambition är att på ett enkelt sätt ge dig konkreta tips för att du själv ska kunna tänka efter och bestämma dig för vad du vill göra för att skapa världens bästa möten. Genom att blanda fakta, forskning och egna erfarenheter hoppas jag kunna inspirera dig att bryta gamla vanor och våga tänka nytt.

Format: Trådbunden pocketbok i A6-format
ISBN: 9789186951856
Antal sidor: 96
Språk: Svenska

Smakprov & extramaterial

Läs ett smakprov (pdf)

Recensioner

”Tydlig, lättläst och välbehövlig.”
– Karin Rossi, Sveriges Kommuner och Regioner

”Obligatorisk läsning för alla chefer och personer i företagsledningar.”
– Susanne Hjälmered, vd Nexer Recruit

”Jag blir glad av att läsa boken. Dels för att den är bra, och också för att den verkligen behövs.”
– Emma Helander, enhetschef Norrköpings kommun

”Inspirerande läsning och många bra tips!”

Marie Engstrand, Scania

Fredrik Bauer

Fredrik Bauers vision är att rädda världen från tråkiga och ineffektiva möten. Han är en uppskattad utbildare, föreläsare och coach. Genom sitt företag Mötesutveckling Sverige hjälper han individer, företag och organisationer till fler effektiva möten med aktiva deltagare. Fredrik har själv initierat flera studier inom möteseffektivitet och har sedan tidigare skrivit boken Mötesräddaren – 28 konkreta metoder som stimulerar hjärnan till kreativa och effektiva möten.

Fredrik Bauer har en fil.mag. inom Creative Business Management och projektorienterat ledarskap. Han har universitetsstudier i pedagogik och en bred karriär inom utbildning, utveckling och projektledning bakom sig.

Pressbilder författare
Fredrik Bauer 1 (jpg, foto Crelle.se)
Fredrik Bauer 2 (jpg, foto Crelle.se)

Pressbild bok
Världens bästa möten (jpg)

Digital utbildning
Effektiva möten

Kontakt
motesutveckling.se
LinkedIn

Författarnyheter

Så skapar du aktiva deltagare på möten

Hur får jag aktiva och engagerande möten? Det är en av de vanligaste frågorna jag får. Många tycker att detta är svårt, särskilt under digitala och fygitala möten.  Det finns några enkla nycklar för att lyckas och den första är att börja direkt.  Du kan inte...

Digital utbildning om effektiva möten

Fredrik Bauers vision är att rädda världen från tråkiga och ineffektiva möten. I den här Diploma-utbildningen kan du ta del av hans kunskap och själv börjar skapa mer effektiva möten. I den här kursen får du lära dig verktygen och kunskapen du behöver för att hålla i...

Så här dåliga är vi på att hålla möten

Många säger att de vill ha effektiva möten utan att egentligen kunna förklara vad de menar eller vad de själva behöver göra. Jag ville gå till botten med vad som krävs för att få riktigt bra möten och tog hjälp av ett analysföretag. Vid två tillfällen, 2019 och 2021,...