Frida föreläser om hur vi kan få in mer träning, äventyr och livsglädje i våra liv. Hon är en av världens bästa ultralöpare (en sådan som springer 10-milalopp) och för det mesta ute på äventyr runt om i världen. Bland meriterna finns bland annat SM-guld 100 km, VM-silver i lag 100 km och EM-guld i lag 100 km.

Hon är en flitigt anlitad föreläsare som inspirerar åhörarna att själva uppnå sina mål och börja leva drömmen oavsett vad den handlar om.

1. Elittänk i arbetslivet

Det finns mycket kunskap inom idrottsvärlden som kan appliceras på yrkeslivet. Styrkor som kan göra alla bättre och nå elitnivå inom sin sfär. En idrottares vardag handlar mycket om träning, tävling, reflektion, energiintag, motivation och ibland motgångar. Hur ser din vardag ut? Och hur har du det på jobbet?

Denna utbildning ger dig möjlighet att hitta egna kopplingar och dessutom få ta del av konkreta exempel på hur du själv kan göra för att prestera på topp.

Titta på ett smakprov och gå utbildningen här.

2. Orka! Passion som drivkraft

Idrottens principer kan appliceras på alla plan i livet. I utbildningen delar Frida Södermark genom sin resa med sig av tips och motivation till hur alla kan hitta ork och inspiration till att genomföra sina egna drömmar och mål – oavsett vad de handlar om.

Under de olika delmomenten kommer du själv få reflektera över var du är på väg och i slutet kommer din nya resa ha börjat.

Titta på ett smakprov och gå utbildningen här.

3. Träningsglädje i vardagen

Denna utbildning handlar om hur just du hittar tiden och motivationen till träning samt hur rätt inställning enkelt gör detta till en del av din vardag. Du får inspiration till att komma igång eller vidare och vad du kan uppleva på vägen.

Titta på ett smakprov och gå utbildningen här.

4. Våga! Väx genom motgångar och gå din egen väg

En idrottares vardag handlar om med- och motgångar. För att nå toppen måste du kunna hantera motgångar och gå starkare ur dem. Detta och vikten av att gå sin egen väg är något ultralöparen Frida Södermark delar med sig av under denna utbildning.

Titta på ett smakprov och gå utbildningen här.