nöjd

Framsidan av boken Dö nöjd, skriven av Anna Lindberg och Sandra Ruuda

Vi vill med denna bok hjälpa dig att forma ditt liv och se till att det blir precis så där härligt och fullt av upplevelser som du önskar. Varför då? För att du ska ha kul under tiden och kunna dö nöjd. Det är så enkelt.

Livet kan inte vara antingen eller, det måste vara både och. Du måste ha haft motgång för att verkligen uppskatta framgång. Du måste ha upplevt sorg för att kunna känna ren lycka. Först när du förlorat någon uppskattar du fullt ut dem du har nära dig. Livet går inte spikrakt och det betyder inte att det blev fel. Det är så det är, och det är så det bör vara. Så njut av en slingrig väg med vägbulor, nedfallna träd, ösregn, lera och småsten, för rätt vad det är kommer du ut på en raksträcka med strålande sol och fågelkvitter.

I boken delar vi med oss av tips som du kan prova på, berättelser från våra egna liv och exempel på hur vi tänker. Vi hoppas att texten och övningarna bidrar till att du skapar en dialog med dig själv. Att de är till hjälp för att du ska kunna forma ditt liv och våga ta reda på vad som fungerar för dig och vad som får dig att bli nöjd.

Vårt innehåll i boken är alltså inte en massa sanningar om hur det bör vara, utan mer tankeväckare och tips.

Format: Trådbunden pocketbok i A6-format
ISBN: 9789186951771
Antal sidor: 96
Språk: Svenska

Smakprov & extramaterial

Läs ett smakprov (pdf)

Veckoschema hela dygnet (extramaterial, pdf)
Veckoschema dagtid (extramaterial, pdf)

”En perfekt bok för att få bättre kontakt inåt och kunna fokusera på det viktiga i livet.”

Agneta Sjödin, författare & programledare

Anna Lindberg & Sandra Ruuda

Anna Lindberg är före detta elitidrottare i simhopp. Hon har varit aktiv på elitnivå i sexton år och deltagit i fem olympiska spel, det första som fjortonåring i Atlanta 1996 och det sista i London 2012. Idag driver Anna ett flertal bolag med olika inriktningar och hon är engagerad inom idrotten med att utveckla aktiva och ledare på elitnivå. Intresset för ledarskap växte fram under slutet av hennes aktiva elitidrottskarriär och har blivit ett område som fyller en stor del av hennes liv idag.

Sandra Ruuda har bland annat arbetat som vd för en inkubatorsverksamhet som affärsutvecklar och stöttar hållbara startups med internationell tillväxtpotential. Ridsporten blev Sandras ledarskola, vilket inspirerade henne att läsa programmet Ledarskap och organisation på Linnéuniversitetet. Sandra har även stor erfarenhet av styrelsearbete på lokal, regional och nationell nivå.

Genom företaget Mitt bästa LedarJag erbjuder Anna och Sandra föreläsningar, utbildningar och coachning till företag och individer. Konceptet är deras eget och bygger på självledarskap och förmågan att växa på egen hand och med andra i grupp, att nå sin fulla potential och samtidigt må bra i livet.

Pressbild författare
Sandra Ruuda och Anna Lindberg (jpg, foto Malin Enestubbe)

Pressbild bok
Dö nöjd (jpg)

Kontakt
ledarjag.se
LinkedIn
Facebook-sida

Författarnyheter

Livet händer varje dag

Livet består i de dagar du lever och vad du väljer att göra med dem, hur du förhåller dig till dig själv och din omgivning. Samtidigt som vi inte ska gräma oss över gårdagen kan vi lära oss av det som har varit och se till att det påverkar vårt här och nu på bästa...

Pressmeddelande: Är medaljer ett bevis på framgång i livet?

Anna Lindberg och Sandra Ruuda har flera gånger om prisats för sina idrottsinsatser och sitt ledarskap. Men det är inte medaljer som gör att de känner att de lyckas i livet. De är inte ens bland de viktigaste ingredienserna i deras framgångsrecept. Det kan verka som...

Ditt önskade liv – från boken Dö nöjd

Om du får bestämma fullt ut hur du önskar att ditt liv ska bli och vara, hur skulle du då beskriva det? Det handlar inte om att måla upp en bild av ett perfekt liv, utan en bild av hur du vill ha ditt liv – det liv du själv vill leva. Livet som gör att du kommer att...

Säg ja till äventyret

Vi vill med denna bok hjälpa dig att forma ditt liv och se till att det blir precis så där härligt och fullt av upplevelser som du önskar. Varför då? För att du ska ha kul under tiden och kunna dö nöjd. Det är så enkelt. Livet kan inte vara antingen eller, det måste...