nöjd

Framsidan av boken Dö nöjd, skriven av Anna Lindberg och Sandra Ruuda

Den här boken vill hjälpa dig att forma ditt liv så att det blir lika härligt som du önskar. Varför då? För att du ska ha kul under tiden och kunna dö nöjd. Det är så enkelt.

Alla har vi olika ingredienser i livet som gör oss nöjda. Därför hjälper boken dig att ta fram just ditt framgångsrecept utifrån dina ambitioner.

Format: Trådbunden pocketbok i A6-format
ISBN: 9789186951771
Antal sidor: 96
Språk: Svenska

Smakprov & extramaterial

Läs ett smakprov (pdf)

Veckoschema hela dygnet (extramaterial, pdf)
Veckoschema dagtid (extramaterial, pdf)

Pressmaterial

Dö nöjd (jpg)

”En perfekt bok för att få bättre kontakt inåt och kunna fokusera på det viktiga i livet.”

Agneta Sjödin, författare & programledare

Anna Lindberg & Sandra Ruuda

Anna Lindberg är före detta elitidrottare i simhopp. Hon har varit aktiv på elitnivå i sexton år och deltagit i fem olympiska spel, det första som fjortonåring i Atlanta 1996 och det sista i London 2012. Idag driver Anna ett flertal bolag med olika inriktningar och hon är engagerad inom idrotten med att utveckla aktiva och ledare på elitnivå. Intresset för ledarskap växte fram under slutet av hennes aktiva elitidrottskarriär och har blivit ett område som fyller en stor del av hennes liv idag.

Sandra Ruuda har bland annat arbetat som vd för en inkubatorsverksamhet som affärsutvecklar och stöttar hållbara startups med internationell tillväxtpotential. Ridsporten blev Sandras ledarskola, vilket inspirerade henne att läsa programmet Ledarskap och organisation på Linnéuniversitetet. Sandra har även stor erfarenhet av styrelsearbete på lokal, regional och nationell nivå.

Genom företaget Mitt bästa LedarJag erbjuder Anna och Sandra föreläsningar, utbildningar och coachning till företag och individer. Konceptet är deras eget och bygger på självledarskap och förmågan att växa på egen hand och med andra i grupp, att nå sin fulla potential och samtidigt må bra i livet.

Pressbild
Sandra Ruuda och Anna Lindberg (jpg, foto Malin Enestubbe)

Kontakt
ledarjag.se
LinkedIn
Facebook-sida

Författarnyheter

Pressmeddelande: Är medaljer ett bevis på framgång i livet?

Anna Lindberg och Sandra Ruuda har flera gånger om prisats för sina idrottsinsatser och sitt ledarskap. Men det är inte medaljer som gör att de känner att de lyckas i livet. De är inte ens bland de viktigaste ingredienserna i deras framgångsrecept. Det kan verka som...

Ditt önskade liv – från boken Dö nöjd

Om du får bestämma fullt ut hur du önskar att ditt liv ska bli och vara, hur skulle du då beskriva det? Det handlar inte om att måla upp en bild av ett perfekt liv, utan en bild av hur du vill ha ditt liv – det liv du själv vill leva. Livet som gör att du kommer att...

Säg ja till äventyret

Vi vill med denna bok hjälpa dig att forma ditt liv och se till att det blir precis så där härligt och fullt av upplevelser som du önskar. Varför då? För att du ska ha kul under tiden och kunna dö nöjd. Det är så enkelt. Livet kan inte vara antingen eller, det måste...