Orka!

Träning och äventyr i vardagen

Framsidan av boken Glasklart - drick smartare, författare Anna Sjöström

Men orka. Det hör man ofta bland dagens ungdomar. Faktum är att det handlar just om det. Att orka.

Du ska orka hela livet och för att göra det behöver du börja nu. Du behöver inte satsa allt och bli elitidrottare. Den stora frågan är vilka förändringar du kan göra för att må bra nu – och om 30 år.

Format: Trådbunden pocketbok i A6-format
ISBN: 9789186951184
Antal sidor: 80
Språk: Svenska

Smakprov

Läs ett smakprov (pdf)

Recensioner

”Boken ORKA! tar träning och löpning till en ny nivå för många av oss. Till en nivå där det handlar om mer än löparupplevelser, hälsa och hur man når sina mål. Boken handlar om så mycket mer. Den handlar om balans i livet, om att må bra och om att leva livet på ett sätt så man känner sig tillräcklig, lycklig och samtidigt hinner med sig själv.”
– Anders Selling, VD Vasaloppet 2012-2015

”Orka! är en behändig, lättsam och inspirerande bok i en serie av små snabblästa böcker på temat Kunskap på nolltid. […] Södermark krånglar inte till det och nördar inte in sig på detaljer. En trevlig bok för den som behöver en extra injektion till träningen – främst löpningen.”
– Kajsa Sandin, BTJ-häftet 11/2016

”Läsning som inspirerar. Nu har jag bestämt mig för att göra en ’svensk klassiker’. Hoppsan!”
– Erika Werme, HR support i Östergötland AB

”Fridas löparäventyr är imponerande och boken är inspirerande, utan att snöa in på detaljer.”
– Johan Frodin, Contracting Manager Johnson Controls

”Boken är fylld av tips och inspiration, både för otränade och vana motionärer”
– Nollelva

Pressmaterial

Orka (jpg)

”Lättsam läsning som ger energi.”

BG Nilensjö, Magasin Spring

Frida Södermark

Frida föreläser om hur vi kan få in mer träning, äventyr och livsglädje i våra liv. Frida är en av världens bästa ultralöpare (en sådan som springer 10-milalopp) och för det mesta ute på äventyr runt om i världen. Bland meriterna finns bland annat SM-guld 100 km, VM-silver i lag 100 km och EM-guld i lag 100 km.

Hon är en flitigt anlitad föreläsare som inspirerar åhörarna att själva uppnå sina mål och börja leva drömmen oavsett vad den handlar om.

Frida är författare till ORKA! Träning och äventyr i vardagen, en bok fylld av tips och inspiration, både för otränade och vana motionärer. Hon har även skrivit Våga! En väldigt annorlunda reseguide.

Pressbild
Frida Södermark (png, foto Emma Lado)

Digitala utbildningar
Elittänk i arbetslivet
Orka! Passion som drivkraft
Träningsglädje i vardagen
Våga! Väx genom motgångar och gå din egen väg

Kontakt
loparaventyret.se
LinkedIn

Författarnyheter

5 tips för att våga mer på dina resor

Frida Södermark är en av världens bästa ultralöpare och för det mesta ute på äventyr. Även om hon själv samlar på länder menar hon att resor sällan handlar om platserna i sig. Det viktiga är vad du gör och upplever. Här är fem restips från henne. 1. Få post på resan...

5 tips från en väldigt annorlunda reseguide

Frida Södermark är en av världens bästa ultralöpare och för det mesta ute på äventyr. Hon menar att äventyr sällan handlar om platserna utan vad du gör med dem. Här är några fler tips från hennes bok Våga – en väldigt annorlunda reseguide. 1. Ät streetfood Ät...

Frida södermark får hedersmedalj av Norrköpings kommun

Författaren Frida Södermark har fått Norrköpings hedersmedalj Honoris Causa – S:t Olofsmedaljen. En medalj som delas ut till personer som gjort något extra för staden. Motiveringen lyder: "Efter att ha sprungit sin första mil som 28-åring har Frida Södermark tagit sig...